MR

MR betekent medezeggenschapsraad en bestaat uit een gelijke groep ouders en teamleden van onze school. Dat doen we omdat het belangrijk is dat zowel ouders als teamleden moeten kunnen besluiten over zaken die ons allemaal aangaan. Alle leden van de MR volgen de ontwikkelingen in het onderwijs, denken mee en hebben een stem bij eventuele veranderingen binnen de school. Natuurlijk is ook onze directeur Klaas de Roij bij elke vergadering aanwezig.

Wil je betrokken worden bij het reilen en zeilen van onze school. Dan ben je van harte welkom om onze vergaderingen bij te wonen. We komen elke zes weken samen.

Als het je niet lukt om bij een vergadering te zijn maar wil je bijvoorbeeld wél een onderwerp bespreekbaar maken? Stuur dan een mail naar info@obsdedapper.nl.

Je kunt via dit e-mailadres ook doorgeven dat je bij de eerst volgende vergadering aanwezig bent.

Welke ouders zitten er in de MR:

• Therees Luhukay (moeder van Juneyer / groep 4)

Wij zoeken nog verdere versterking.

Welke teamleden van De Dapper zitten er in de MR:

• Anja Nusse (leerkracht groep 1-2B)
  • Maaike Hoonhout (leerkracht groep 1-2A)