Schoolschrijver

Simone Arts is onze Schoolschrijver! De Schoolschrijver is een kinderboekenschrijver die elke week op school komt. Om voor te lezen, te vertellen, samen verhalen en gedichten te schrijven, en over boeken te praten. Met De Schoolschrijver wordt de taalles een spannend avontuur! Afgelopen donderdag hebben wij haar feestelijk onthaald, daarna ging zij meteen aan de slag in groep 5, 6 en 7.

Waarom komt De Schoolschrijver op onze school?
Lezen is een goede manier om de wereld te ontdekken. Wie met plezier leest, komt gemakkelijker mee op school en vergroot uiteindelijk zijn of haar maatschappelijke kansen. Schoolschrijvers delen hun liefde voor verhalen en creatief schrijven, en maken kinderen enthousiast voor de magie van taal. De Schoolschrijver is er ook voor ouders en leerkrachten.