Huiskamer

De Huiskamer is een gezellige, sociale plek waar alle kinderen uit de buurt onder deskundige begeleiding een boekje lezen, lekker kunnen knutselen, samen een spelletje spelen of een workshop volgen. De extra workshops staan op het informatiebord van onze school.  Om mee te doen aan De Huiskamer kun je een strippenkaart kopen. Die strippenkaart kost € 10, – voor vijf keer. Opgeven kan op dinsdag en donderdag bij een medewerker van de Talententent.

Openingstijden:

Inloop en extra workshops: dinsdag en donderdag van 14.00 uur – 15.30 uur.

Voor cursisten: dinsdag en donderdag van 15.50 uur – 17.30 uur.

Hieronder het programma voor februari:

Workshops door ouders

Als je het leuk vindt om een workshop te geven aan de kinderen van basisschool De Dapper dan kan dat. Of het nu gaat over een beroep, een hobby of levenservaring. Alle ouders, opa’s en oma’s, buurtgenoten en ondernemers uit de Dapperbuurt zijn welkom. Neem voor meer info contact op met Margriet Bastra van Dynamo. Tel: 06 45 13 47 77

Dapperpunt

Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom om mee te doen aan de buurtactiviteiten die worden georganiseerd door Club Junior. Het Dapperpunt is er daar één van. Kijk voor meer info op www.dynamojongeren.nl.

Wat gebeurt er in de huiskamer

De kinderen van de huiskamer hebben samen met juf Dorette, mooie bollen geplant op het schoolplein.

Pompensoep maken ter afsluiting van de laatste ‘Groene vingers’. Bedankt juf Dorette!

Kerstbomen knutselen

Tijdens de huiskamer van 8 december hebben de kinderen lekker geknutseld.